- UAB „Rotas“, Kalvarijų g. 8-10A, Vilnius
- Bibliotekoms
- Knygos lietuvių kalba
- Gyvenk Sveikai
- Kulinarija
- Istorija
- Etnografija/Kalbotyra
- Grožinė literatūra
- Vadyba. Ekonomika. Teisė
- Psichologija
- Literatūra vaikams ir jaunimui
- Kita literatūra
- Filosofija. Religija
- Albumai. Menas
- Mokomoji literatūra
- Knygos užsienio kalba
- Užsakomoji grožinė literatūra
- Užsakomoji akademinė literatūra
- Biografijos ir memuarai
- Menas, architektūra, fotografija
- Verslas, finansai ir teisė
- Kinas, teatras, muzika
- Maistas ir gėrimai
- Sveikata
- Istorija
- Geografija
- Politika, filosofija
- Mokomoji literatūra
- Vadovėliai
- Pratybos
- Mokytojo knygos
- Gramatikos
- Žodynai
- Skaitiniai
- Testai
- Garso įrašai
- Vaizdo įrašai
- Plakatai
- Kompiuteriniai įrašai
- Paveikslėliai - kortelės
- Metodologija
- Kopijuojama medžiaga
- TOEFL
- Žaidimai
- Žodynėliai
- Interaktyvi medžiaga
- Savarankiškas kalbų mokymasis
- Profesinė literatūra
- Dalykinė literatūra
- Verslo literatūra
- Knygų turgus
- Gimtasis žodis
- Sveika gyvensena
- Knygų mugė
- Specialus pasiūlymas
- Knygos po 1€
- Užsakomoji akademinė literatūra
Mūsų parduotuvė
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Tel.: 8 5 261 5100
Fax.: 8 5 261 5100
El. paštas: info@rotas.lt
The Cheese Room / Patricia Michelson
€ 15,06
A contemporary book about cheese using the author's recipes and anecdotes to introduce us to a world of cheese which is so much more than just facts and figures. Don't expect lists of dozens of cheeses but do expect to learn about cheese in a relaxed and informative manner - you can even learn how to make fresh cheese. Great salads, warming soups, ideas for scrumptious suppers and special occasions, the recipes are easy to follow. Patricia's 'Travelling Tales' intersperse the chapters - you will feel as enthusiastic about cheese from round the world as she does when you read these narrative interludes. And not forgetting great ideas for cheeseboards, fondues and how to set up your own cheese and wine tasting at home.
A contemporary book about cheese using the author's recipes and anecdotes to introduce us to a world of cheese which is so much more than just facts and figures. Don't expect lists of dozens of cheeses but do expect to learn about cheese in a relaxed and informative manner - you can even learn how to make fresh cheese. Great salads, warming soups, ideas for scrumptious suppers and special occasions, the recipes are easy to follow. Patricia's 'Travelling Tales' intersperse the chapters - you will feel as enthusiastic about cheese from round the world as she does when you read these narrative interludes. And not forgetting great ideas for cheeseboards, fondues and how to set up your own cheese and wine tasting at home.
Prekė patalpinta į krepšelį sėkmingai
- Knygos lietuvių kalba