- UAB „Rotas“, Kalvarijų g. 8-10A, Vilnius
- Bibliotekoms
- Knygos lietuvių kalba
- Gyvenk Sveikai
- Kulinarija
- Istorija
- Etnografija/Kalbotyra
- Grožinė literatūra
- Vadyba. Ekonomika. Teisė
- Psichologija
- Literatūra vaikams ir jaunimui
- Kita literatūra
- Filosofija. Religija
- Albumai. Menas
- Mokomoji literatūra
- Knygos užsienio kalba
- Užsakomoji grožinė literatūra
- Užsakomoji akademinė literatūra
- Biografijos ir memuarai
- Menas, architektūra, fotografija
- Verslas, finansai ir teisė
- Kinas, teatras, muzika
- Maistas ir gėrimai
- Sveikata
- Istorija
- Geografija
- Politika, filosofija
- Mokomoji literatūra
- Vadovėliai
- Pratybos
- Mokytojo knygos
- Gramatikos
- Žodynai
- Skaitiniai
- Testai
- Garso įrašai
- Vaizdo įrašai
- Plakatai
- Kompiuteriniai įrašai
- Paveikslėliai - kortelės
- Metodologija
- Kopijuojama medžiaga
- TOEFL
- Žaidimai
- Žodynėliai
- Interaktyvi medžiaga
- Savarankiškas kalbų mokymasis
- Profesinė literatūra
- Dalykinė literatūra
- Verslo literatūra
- Knygų turgus
- Gimtasis žodis
- Sveika gyvensena
- Knygų mugė
- Specialus pasiūlymas
- Knygos po 1€
- Užsakomoji akademinė literatūra
Mūsų parduotuvė
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Tel.: 8 5 261 5100
Fax.: 8 5 261 5100
El. paštas: info@rotas.lt
A Book of Mediterranean Food / Elizabeth David
€ 13,61
Mediterranean Food, Elizabeth David's first book, is based on a collection of recipes she made when she lived in France, Italy, the Greek Islands and Egypt. Here are the satisfying pasta and polenta dishes of Italy, the aromatic and tangy salads of Turkey and Greece and the delicate seafood and saffron dishes of Spain. From the simplicity of taramásalata and hummus to delicious plates of ratatouille or paella, all the tastes of the sunny south lie within these enticing pages.
Mediterranean Food, Elizabeth David's first book, is based on a collection of recipes she made when she lived in France, Italy, the Greek Islands and Egypt. Here are the satisfying pasta and polenta dishes of Italy, the aromatic and tangy salads of Turkey and Greece and the delicate seafood and saffron dishes of Spain. From the simplicity of taramásalata and hummus to delicious plates of ratatouille or paella, all the tastes of the sunny south lie within these enticing pages.
Prekė patalpinta į krepšelį sėkmingai
- Knygos lietuvių kalba