- UAB „Rotas“, Kalvarijų g. 8-10A, Vilnius
- Bibliotekoms
- Knygos lietuvių kalba
- Gyvenk Sveikai
- Kulinarija
- Istorija
- Etnografija/Kalbotyra
- Grožinė literatūra
- Vadyba. Ekonomika. Teisė
- Psichologija
- Literatūra vaikams ir jaunimui
- Kita literatūra
- Filosofija. Religija
- Albumai. Menas
- Mokomoji literatūra
- Knygos užsienio kalba
- Užsakomoji grožinė literatūra
- Užsakomoji akademinė literatūra
- Biografijos ir memuarai
- Menas, architektūra, fotografija
- Verslas, finansai ir teisė
- Kinas, teatras, muzika
- Maistas ir gėrimai
- Sveikata
- Istorija
- Geografija
- Politika, filosofija
- Mokomoji literatūra
- Vadovėliai
- Pratybos
- Mokytojo knygos
- Gramatikos
- Žodynai
- Skaitiniai
- Testai
- Garso įrašai
- Vaizdo įrašai
- Plakatai
- Kompiuteriniai įrašai
- Paveikslėliai - kortelės
- Metodologija
- Kopijuojama medžiaga
- TOEFL
- Žaidimai
- Žodynėliai
- Interaktyvi medžiaga
- Savarankiškas kalbų mokymasis
- Profesinė literatūra
- Dalykinė literatūra
- Verslo literatūra
- Knygų turgus
- Gimtasis žodis
- Sveika gyvensena
- Knygų mugė
- Specialus pasiūlymas
- Knygos po 1€
- Užsakomoji akademinė literatūra
Mūsų parduotuvė
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Tel.: 8 5 261 5100
Fax.: 8 5 261 5100
El. paštas: info@rotas.lt
Italian Food / Elizabeth David
€ 13,61
REVISED EDITION. When it was first published, Italian Food, Elizabeth David's magnificent survey of the varied food and cookery of Italy's many regions, proved an inspiration to British cooks. In it, she conveyed all the richness, colour and variety of this remarkable cooking tradition. The popularity of Italian food today and the ready availability of ingredients means that even the busiest cook can re-create such tempting dishes as roasted red peppers, Piedmontese cheese fondue, fettuccine with fresh tomato sauce and chicken breasts with ham and cheese.
REVISED EDITION. When it was first published, Italian Food, Elizabeth David's magnificent survey of the varied food and cookery of Italy's many regions, proved an inspiration to British cooks. In it, she conveyed all the richness, colour and variety of this remarkable cooking tradition. The popularity of Italian food today and the ready availability of ingredients means that even the busiest cook can re-create such tempting dishes as roasted red peppers, Piedmontese cheese fondue, fettuccine with fresh tomato sauce and chicken breasts with ham and cheese.
Prekė patalpinta į krepšelį sėkmingai
- Knygos lietuvių kalba