- UAB „Rotas“, Kalvarijų g. 8-10A, Vilnius
- Bibliotekoms
- Knygos lietuvių kalba
- Gyvenk Sveikai
- Kulinarija
- Istorija
- Etnografija/Kalbotyra
- Grožinė literatūra
- Vadyba. Ekonomika. Teisė
- Psichologija
- Literatūra vaikams ir jaunimui
- Kita literatūra
- Filosofija. Religija
- Albumai. Menas
- Mokomoji literatūra
- Knygos užsienio kalba
- Užsakomoji grožinė literatūra
- Užsakomoji akademinė literatūra
- Biografijos ir memuarai
- Menas, architektūra, fotografija
- Verslas, finansai ir teisė
- Kinas, teatras, muzika
- Maistas ir gėrimai
- Sveikata
- Istorija
- Geografija
- Politika, filosofija
- Mokomoji literatūra
- Vadovėliai
- Pratybos
- Mokytojo knygos
- Gramatikos
- Žodynai
- Skaitiniai
- Testai
- Garso įrašai
- Vaizdo įrašai
- Plakatai
- Kompiuteriniai įrašai
- Paveikslėliai - kortelės
- Metodologija
- Kopijuojama medžiaga
- TOEFL
- Žaidimai
- Žodynėliai
- Interaktyvi medžiaga
- Savarankiškas kalbų mokymasis
- Profesinė literatūra
- Dalykinė literatūra
- Verslo literatūra
- Knygų turgus
- Gimtasis žodis
- Sveika gyvensena
- Knygų mugė
- Specialus pasiūlymas
- Knygos po 1€
- Užsakomoji akademinė literatūra
Mūsų parduotuvė
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Tel.: 8 5 261 5100
Fax.: 8 5 261 5100
El. paštas: info@rotas.lt
Keeping it Simple/ HB / Gary Rhodes
€ 37,94
Despite his reputation for intricate and impressive restaurant cooking, Gary Rhodes believes that the best way to cook something is often the most simple. In his latest book, he strips out complicated techniques and fiddly instructions, in search of the very easiest way to get maximum flavour out of familiar ingredients from chicken to squid and beetroot to rhubarb. In over 200 simple recipes, he demonstrates the fundamentals of cooking and explains how to get stunning results by doing as little as possible. But this is not just a brilliant cookbook for beginners and an essential bible for busy people, it is also a tribute to simplicity and flavour and an invaluable book of simply delicious ideas for cooks of every level.
Despite his reputation for intricate and impressive restaurant cooking, Gary Rhodes believes that the best way to cook something is often the most simple. In his latest book, he strips out complicated techniques and fiddly instructions, in search of the very easiest way to get maximum flavour out of familiar ingredients from chicken to squid and beetroot to rhubarb. In over 200 simple recipes, he demonstrates the fundamentals of cooking and explains how to get stunning results by doing as little as possible. But this is not just a brilliant cookbook for beginners and an essential bible for busy people, it is also a tribute to simplicity and flavour and an invaluable book of simply delicious ideas for cooks of every level.
Prekė patalpinta į krepšelį sėkmingai
- Knygos lietuvių kalba