- UAB „Rotas“, Kalvarijų g. 8-10A, Vilnius
- Bibliotekoms
- Knygos lietuvių kalba
- Gyvenk Sveikai
- Kulinarija
- Istorija
- Etnografija/Kalbotyra
- Grožinė literatūra
- Vadyba. Ekonomika. Teisė
- Psichologija
- Literatūra vaikams ir jaunimui
- Kita literatūra
- Filosofija. Religija
- Albumai. Menas
- Mokomoji literatūra
- Knygos užsienio kalba
- Užsakomoji grožinė literatūra
- Užsakomoji akademinė literatūra
- Biografijos ir memuarai
- Menas, architektūra, fotografija
- Verslas, finansai ir teisė
- Kinas, teatras, muzika
- Maistas ir gėrimai
- Sveikata
- Istorija
- Geografija
- Politika, filosofija
- Mokomoji literatūra
- Vadovėliai
- Pratybos
- Mokytojo knygos
- Gramatikos
- Žodynai
- Skaitiniai
- Testai
- Garso įrašai
- Vaizdo įrašai
- Plakatai
- Kompiuteriniai įrašai
- Paveikslėliai - kortelės
- Metodologija
- Kopijuojama medžiaga
- TOEFL
- Žaidimai
- Žodynėliai
- Interaktyvi medžiaga
- Savarankiškas kalbų mokymasis
- Profesinė literatūra
- Dalykinė literatūra
- Verslo literatūra
- Knygų turgus
- Gimtasis žodis
- Sveika gyvensena
- Knygų mugė
- Specialus pasiūlymas
- Knygos po 1€
- Užsakomoji akademinė literatūra
Mūsų parduotuvė
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Tel.: 8 5 261 5100
Fax.: 8 5 261 5100
El. paštas: info@rotas.lt
Julie & Julia / Julie Powell
€ 13,61
My Year of Cooking Dangerously. Trapped in a boring job and living in a tiny apartment in New York, Julie Powell regularly finds herself weeping on the way home from work. Then one night, through her mascara-smudged eyes, Julie notices that the few items she’s grabbed from the Korean grocery store are the very ingredients for Potage Parmentier, as described in Julia Childs’ legendary cookbook, Mastering the Art of French Cooking. And The Project is born.
My Year of Cooking Dangerously. Trapped in a boring job and living in a tiny apartment in New York, Julie Powell regularly finds herself weeping on the way home from work. Then one night, through her mascara-smudged eyes, Julie notices that the few items she’s grabbed from the Korean grocery store are the very ingredients for Potage Parmentier, as described in Julia Childs’ legendary cookbook, Mastering the Art of French Cooking. And The Project is born.
Prekė patalpinta į krepšelį sėkmingai
- Knygos lietuvių kalba